Kauhava Speed Weekend 2015

Sunrise Cruisers kiittää lämpimästi yleisöä, sponsoreita,  osallistujia ja talkoolaisia Kauhava Speed Weekend tapahtumaan osallistumisesta ja järjestämisestä.

Viikonlopun kokemuksen, kilpailijoilta, sekä yleisöltä saamamme palautteen perusteella muutosta ja parannusta tarvitaan pääasiassa nopeusmittauksen järjestelyihin ja katsomoalueiden sijaintiin.

Lauantaina tapahtuman alku viivästyi paljon nopeusmittaukseen käytettävien mittakennojen säätöongelmien takia. Tähän ei myöskään auttanut perjantain ja lauantai-aamupäivän sade joka esti järjestelmän testauksen aiemmin. Iltapäivällä ja illalla kennot pysyivät oikeassa asennossa ja ajotahti saatiin paremmalle tasolle. Lauantaina, päivän tapahtuman päätyttyä, mittakennoja siirrettiin lähemmäksi toisiaan, parantaen tilannetta merkittävästi ja se näkyi sunnuntain ajoissa. Sunnuntaina ajotahti oli parhaimmillaan noin 50 lähtöä / tunti.

Radan ajosuuntaa  jouduttiin tuulen suunnan vuoksi muuttamaan kuljettajien turvallisuuden takaamiseksi. Tämä ei ehkä ollut paras ratkaisu yleisölle näkyvyyden kannalta.

Mahdollista jatkoa ajatellen

  • Nopeusmittauksen kehittäminen  luotettavammaksi ja sujuvammaksi
  • Katsomoalueiden sijainti ja määrä
  • Tapahtuman aikainen tiedottaminen

Tulemme käymään läpi saamamme palautteen ja pyrimme kehittämään toimintaamme niiden perusteella.  Kehitysehdotuksia voi edelleen lähettää johtokunnalle.

Ystävällisin terveisin

Sunrise Cruisers r.y Johtokunta