INFO

Vuosikokous

Viime vuoden vuosikokous pidetään vihdoinkin sunnuntaina 20.6.2021 klo 18:00 alkaen kerhotallin (Teollisuustie 5, Mustasaari) pihassa. Äänioikeus kokouksessa on viime vuoden jäsenmaksun maksaneilla. Koronaohjeet sallivat ainakin tällä hetkellä Vaasan sairaanhoitopiirin alueella tapahtumat ulkotiloissa ilman rajoituksia. Muistetaan kuitenkin maskit ym. ekä sairaana paikalle.

Yhdistys tarvitsee nyt uusia jäseniä johtokuntaan, mm. monivuotinen rahastonhoitajamme on jättämässä tehtävänsä ajanpuutteen vuoksi. Toivoisimmekin, että saisimme johtokuntaan eritoten nuorempaa väkeä. En itse pistäisi ollenkaan pahakseni, jos joku ottaisi nämä some,- ja kotisivujutut hoitaakseen, nämä kun meinaavat välillä olla vähän haastavia tällaiselle boomerille, joka ei ole saanut päivääkään IT-koulutusta.

Kisat

Totesimme viikolla johtokunnan kokouksessa, ettei kisojen järjestäminen onnistu heinäkuussa, monestakin syystä. Elokuun suhteen kaikkea ei ole vielä menetetty, mutta se asia selvinnee heinäkuun aikana.

Toivotaan, että tämä hiivatin superpöpö alkaisi vihdoinkin hellittää ja päästäisiin normaaliin sosiaaliseen kanssakäymiseen.

M. Huhmarsalo