Puheenjohtajan Hyvän Joulun ja Uudenvuoden tervehdys!

Kausi 2018 on takana päin muutaman päivän päästä. Vuoden aikana on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Minulle, ensimmäisen vuoden puheenjohtana muutamat toimet aiheuttivat päänvaivaa mutta pääpiirteittäin kaikki mistä keksinkin stressata, saatiin ratkottua ja hommat sujuvasti loppupeleissä maaliin. Siitä isot kiitokset loistaville talkoolaisille kisoissa ja kerhon aktiivijäsenille muiden tapahtumien järjestelyissä. Erityiskiitokset kaikesta tuesta ja erityisesti henkisestä tuestä Merjalle, Outille ja Pekalle! Haluan vielä, ties monennenko kerran kiittää myös maakuntien jäseniämme suuresta panostuksesta Seinäjoen kisojen onnistumisessa.

2018 vuosikokouksessa johtokunta sai muutamia uusia jäseniä. Henkilökohtaisesti olen todella tyytyväinen että saimme porukkaamme kokeneita kisankiertäjiä kaksin kappalein! Toni Suokas omaa pitkän ja menestyksekkään taustan drag racingistä pyörän sarvissa ja Mats Dahl puolestaan on kiertänyt niin paikalliskisoissa omilla autoillaan kuin SM sarjaa mekaanikkona.

Kun vuosi vaihtuu niin toivottavasti saamme julkistettua kisapäiviä, mitä ja missä.
Työt tulevan vuoden tapahtumista on jo aloitettu, suuria muutoksia ei ole tulossa, mutta uuden hauskan ja edullisen kiihdytysluokan tiimoilta on jo keskusteltu.

Seuratkaa tiedotteita ja osallistukaa mahdollisuuksien mukaan tapahtumien järjestämiseen kykyjenne mukaan.

Kiitokset vielä kaikille yhteistyökumppaneille ja sponsoreille kaudesta 2018.

t. Ville Hakala, puheenjohtaja