WCSC Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU

DRF Finals 15.8.2020 Kauhavalla.

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se.

Koronan takia vain ennakkoilmoittautuminen. Paikan päällä EI OLE mahdollista ilmoittautua. Kilpailuun mahtuu maksimissaan sata kilpailijaa. Ilmoittautuminen astuu voimaan, kun osallistumismaksu 95€/aikuisluokat ja 75€/juniorit (poikkeuksellisesti myös meidän omat jäsenet) on maksettu tilille:

IBAN FI68 4727 8020 0390 19 Sunrise Cruisers ry, merkitse viestikenttään kilpailijan nimi, mikäli eri kuin maksaja.

ilmoittautuminen aukeaa 21.7.-20 ja päättyy 5.8.-20 klo 20:00. Mikäli sata osallistujaa tulee täyteen, ilmoittautuminen päättyy aiemmin.

Odota kuitenkin, että saat virallisessa vahvistussähköpostissa kilpailijanumeron ja maksuviitenumeron ennen kuin maksat. Älä maksa automaattisen vahvistuksen perusteella, se ei vielä takaa että mahduit 100 joukkoon. Virallisia vahvistussähköposteja ei tule heti, kun ilmoittautuminen avataan, odottakaa rauhassa loppuviikkoon. Osallistumismaksun viimeinen maksupaivä on 7.8.-20 (muista se viitenumero jonka saat). Viitenumero viestikenttään, ei siihen viitekenttään!

Tiimien henkilömäärä on rajattu 4 henkilöön eli kuski + kolme mekaanikkoa. Tässä kisassa tiimeillä on mahdollisuus ostaa lisätiimilippuja 20€/lisämekaanikko, nämä lisäpaikat on oltava maksettuna viimeistään 7.8.-20. Koska mahdollinen tartunta on pystyttävä jäljittämään, tiimin jäsenten nimet oltava paperilla kun tulette alueelle sisään. Huom: käsidesia oltava mukana joka tiimillä.

Muistutus kaikille: Lukekaa säännöt läpi, ennen kuin ilmoittaudutte, säännöt koskevat myös testman ryhmään osallistuvia. Moottoripyöräkuskit HUOM, MP säännöissä on muutoksia ajoasun suhteen.

AUTOT

Tutustumislisenssi: jos et ole suorittanut varsinaista AKK:n myöntämää kilpailijalisenssiä, tutustumislisenssi maksaa autoille 30€ / kerta ja sen voi ostaa kisapaikalla.

MOOTTORIPYÖRÄT

Kertalisenssi, jonka voi ostaa kisapaikalla:
MC Cup kertalisenssi 60€ / kisa, jos kuljettaja on yli 16 vuotias
MC Cup kertalisenssi 30€ / kisa, jos kuljettaja on alle 16 vuotias
MC kausilisenssi on 202€ ja nuorisolisenssi 135€ ja ne hankitaan Moottoriliitolta.

Huomio! Jos haluat suorittaa lisenssin kisassa, laita tieto siitä lisätietoja ruutuun ja ota yhteyttä ennen kisoja.

Kaikilla ajamaan tulevilla on oltava joko kilpailijalisenssi tai ostettava kertalisenssi, tämä koskee myös testikuskeja.

Säävaraus ja koronavaraus.

ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU